אוזניות אלחוטיות מומלצות: 5 אוזניות בלוטוס הכי טובות שיש
רוצים להנות מאזניות Bluetooth טובות עם סאונד איכותי? הנה 5 אוזניות אלחוטיות מומלצות שכדאי לכם להכיר..
בשנים האחרונות צצו להם אלפי אוזניות אלחוטיות, והם חוללו מהפכה באופן שבו אנו מאזינים למוזיקה. בין אם אתם שומעים פודקאסט אהוב, מאזינים לספרים קוליים או שוקעים למשך שעות במוזיקה שאתם אוהבים לשמוע, האוזניות האלחוטיות המומלצות שנציג בהמשך יספקו לכם חווית סאונד איכותית ועוצמתית לצד נוחות וחופש שאוזניות מיושנות עם חוט פשוט אינן יכולות.
כולנו חווינו בעבר את המטרד של חוטים, ואת חוסר הנוחות של הכבל שנתפס במשהו ומוציא לנו את האוזניות מהאוזניים. הבעיה הזו פשוט לא קיימת באוזניות אלחוטיות, מה שהופך אותן לאופציה מומלצת וטובה הרבה יותר!
5 אוזניות אלחוטיות מומלצות הכי טובות שיש
Sony WH-1000XM4
אוזניות הפרימיום של סוני כוללות ביטול רעשים ונחשבות האוזניות אלחוטיות הטובות ביותר כיום. לאוזניות של סוני איכות סאונד מרשימה וגם ועיצוב מודרני ונוח במיוחד. הם מצוידים גם בתכונות ייחודיות כמו Speak-to-Chat, שמשהה אוטומטית את המוזיקה שלך כשאתה מתחיל לדבר, והם מותאמים לכל סוגי המכשירים הניידים. בהחלט הדגם הנבחר לבעלי תקציב שמוכנים להשקיע על אוזניות ורוצים לקבל את הטופ של הטופ.
יתרונות:
- ביטול רעשים יוצא מן הכלל.
- נוח למשך זמן ארוך.
חסרונות:
- יקר יחסית.
Apple AirPods Pro
את האוזניות של אפל רובנו מכירים אך ה-AirPods Pro עבר שדרוגים משמעותיים מהאוזניות AirPods הסטנדרטי והם כוללות ביטול רעשים, איכות סאונד מעולם אחר וגם עמידות במים. האוזניות Bluetooth משתלבות בצורה חלקה עם מכשירי אפל, אך הם עובדים היטב גם עם אנדרואיד ושאר המכשירים. אין צורך בהסברים מיותרים על האיירפודס, כל חובבי אפל כבר יודעים שזוהי אוזניה אלחוטית טובה במיוחד עם תמורה שווה.
יתרונות:
- אינטגרציה חלקה עם מכשירי אפל.
- ביטול רעשים מעולה.
חסרונות:
- חיי סוללה קצרים יותר בהשוואה למתחרים.
- ייתכן שהאוזנייה לא תהיה נוחה לכל הגדלים של האוזניים.
Bose QuietComfort Earbuds
האוזניות האלחוטיות המומלצות של Bose ידועות באיכות סאונד חלקה ונעימה במיוחד. יש להם התאמה נוחה ומאובטחת שמתאימה לאימונים, והם עם צליל חזק ומאוזן היטב. חיי הסוללה שלהם סבירים והם מגיעים עם נרתיק לסוללה נוספת להטענה בדרכים. אני אישית מאוד התרשמתי, תמורה מעולה למחיר.
יתרונות:
- ביטול רעשים ברמה הגבוהה ביותר.
- איכות צליל חזקה ומאוזנת היטב.
חסרונות:
- גדול וכבד יותר בהשוואה למתחרים.
- חיי סוללה טובים אבל לא המובילים בכיתה.
Sennheiser Momentum True Wireless 2
אוזניות Sennheiser אלו זכו לשבחים על איכות ודיוק הצליל, ומספקות את סוג הסאונד הדינמי, המפורט והמאוזן שרק סנהייזר יודעים לעשות. כמו כן, לאוזניות הללו יש גם ביטול רעשים, נוחות מקסימלית וזמני סוללה טובים יותר מהדגמים הקודמים. אוזניות בלוטוס של מותג ידוע ואמין, ממליץ בחום.
יתרונות:
- סאונד איכותי יוצא דופן.
- נוחיות מובטחת.
חסרונות:
- מחיר גבוה.
Jabra Elite 85t
אוזניות אלחוטיות אלו מפיקות צליל נקי ואיכותי וכל זה במחיר משתלם במיוחד. אחד הדברים המיוחדים באוזניה זו שתמצאו הגדרות EQ הניתנות להתאמה אישית. האוזניות נוחות במיוחד גם לפארקי זמן ארוכים, מה שהופך אותם לשימושיים עבור כל סוגי הפעילויות. הם גם ידועים באיכות השיחה המעולה שלהם, הודות להגדרת המיקרופון המרובה והייחודית שלהם.
יתרונות:
- איכותי ונוח לשיחה.
- תומך בטעינה אלחוטית.
חסרונות:
- צריך לשפר את חיי הסוללה.
- עיצוב לא הכי מושך.
איך לבחור אוזניית בלוטוס טובה שתתאים לי?
תאמינו או לא אבל אני מכיר היטב את הרגע הזה של חיפוש אחרי אוזניות בלוטוס מומלצות. בגלל שאני עברתי את זה מספר פעמים, אני רוצה לתת לכם כמה דגשים שיעזרו לכם לבחור אוזניה אלחוטית נוחה וטובה שתשרת אתכם למספר שנים ותתאים בדיוק לצרכים האישיים שלכם. הנה כמה דברים שכדאי לכם לבדוק לפני שאתם קונים אוזניה אלחוטית כזאת או אחרת:
איכות סאונד: חפשו אוזניות בלוטוס איכותיות עם צליל נקי ומאוזן.
אורך סוללה: עדיף לבחור אוזניה עם סוללה ארוכה שיכולה להחזיק הרבה זמן כדי לא להיות תלויים בטעינה כל רגע.
נוחות והתאמה: נוחות היא קריטית, במיוחד אם אתה מתכנן לשים את האוזניות למשך זמן ארוך מהרגיל.
ביטול רעשים: אוזניות שמבטלות רעשים יכולות להפחית משמעותית את רעשי הסביבה, מה שהופך אותם לאידיאליים עבור נסיעות או סביבה רועשת.
איכות המיקרופון: אם אתם מתכננים להשתמש באוזניות לשיחות טלפון, לשיחות בזום או למשחקי מחשב, השקיעו באוזניות עם מיקרופון טוב ואיכותי.
מוניטין וביקורות: תמיד טוב לחקור על המותג ולקרוא ביקורות והמלצות של משתמשים כדי לקבל מושג על הביצועים והאמינות בפועל.
מחיר ותמורה: הגדירו תקציב, אך קחו בחשבון גם את התמורה שאתם מקבלים עבור המחיר. לפעמים עדיף להוציא כמה שקלים יותר מאשר להתאכזב כל פעם מחדש.
אחריות ותמיכה: חפש אוזניות שמגיעות עם אחריות ושירות לקוחות למקרה שתתקלו בבעיות כלשהן.
נסה לפני שתקנה: כל עוד זה אפשרי, נסה להשתמש באוזניות לפני הרכישה ולשמוע שירים טובים שאתה מכיר כדי לבדוק אם הם מתאימות לך.